1.g Eigen SIM> APN instellingen instellen

Gemaakt door IJsbrand van der Van der Molen, Gewijzigd op Wed, 19 Oct 2022 om 10:39 AM op IJsbrand van der Van der Molen

Ik heb een eigen SIM-kaart maar is geen KPN of Lebara. In de handleiding staat beschreven dat ik de APN instellingen van de provider nodig heb om middels een SMS deze in te stellen.

Kunnen jullie deze APN instellingen niet in jullie handleiding opnemen?

We begrijpen dat dit het meest eenvoudige zou zijn, echter veranderen providers met enige regelmaat hun APN instellingen, waardoor wij dit niet kunnen bijhouden.

U kunt het beste bij uw provider deze opvragen (zie ook handleiding). Om u echter op weg te helpen hebben wij meest recente SMS-en met APN instellingen verzameld:

ProviderSMS voor instellen APN provider;
KPNpw,123456,apn,internet,,,20408#
Lebarapw,123456,apn,internet,,,20412# (werkt dit niet dan pw,123456,apn,internet,,,20408#)
T-Mobilepw,123456,apn,smartsites.t-mobile,tmobile,tmobile,20416#
Vodafonepw,123456,apn,live.vodafone.com,vodafone,vodafone,20404# (particulier) of pw,123456,apn,office.vodafone.com,vodafone,vodafone,20404# (zakelijk)
Hollandse Nieuwepw,123456,apn,data.dataxs.mobi,,,20404#